Nyheter

  • Tool making and product stamping
    Innleggstid: 21-21-2021

    Vi er et verktøy for å lage verktøy og produktstempling. Selskapet er delt inn i seks store avdelinger: design, prosessering, montering, stempling og kvalitetssikring. Fra kommunikasjonen med kundene på ordreprosjektet til verktøyoverføringen, er hver lenke for produktsending nært knyttet ....Les mer »

  • Tooling Components Machining
    Innleggstid: Jul-07-2021

    Vi klargjør og sender reservedelene til verktøyene laget av MAGNA. Vi har testet posisjonen til hvert hull i hvert arbeidsemne.Les mer »

  • Automobile  tooling
    Innleggstid: Jul-01-2021

    Eksporter til Mexico. Produktmaterialet til dette verktøyet er aluminium med en tykkelse på 1,0 mm. Produktformen er kompleks, og kravene til størrelsestoleranse er mer. På grunn av det store hullet i midten av produktet, er bredden på frontkoblingen av produktet smal, produktet reboun ...Les mer »

  • Foot brake car tooling
    Innleggstid: Jun-22-2021

    Vi har laget flere bilbremseverktøy for Tyskland, Mexico og Spania. Vi har oppsummert en mengde teknisk erfaring med verktøystrimler og verktøystruktur og feilsøking av dette produktverktøyet. Fra det første settet med prøver er tiden 12 uker. Det har blitt forkortet til 8-10 uker nå, og ...Les mer »

  • Automobile continuous tool
    Innleggstid: Jun-17-2021

    Det er første gang å lage et verktøy for en tysk kunde, og det er blitt anerkjent av kunden. Kunden er fornøyd med kvaliteten og teamarbeidet. Vi brukte to uker på å designe formen, 3 uker å behandle, 4 å montere og feilsøke og 1 uke på å fullføre. Takk for tilliten ...Les mer »

  • Automobile continuous tool
    Innleggstid: Jun-11-2021

    Automobile kontinuerlig verktøy, Et stykke GESTAMP verktøy ble eksportert til Spania, materialtykkelsen var 3,0 mm, materialet var JSH599R. Verktøyet laget 16 stasjoner, verktøystørrelsen var 3350mm * 750mm, stansemengden var 1000T, og formvekten var 4,3T. Dagens første verktøyprøve, størrelseskontroll 8 ...Les mer »

  • Car back cover products
    Innleggstid: Jun-11-2021

    Dette er et kontinuerlig verktøyprodukt for bilens bakdeksel. Kunden til dette produktet krever at den indre sirkelbajonetten er fullsterk tape med en enkelt kuttetykkelse på 14,8 mm. Vi har grader, deformasjoner og rivebånd i den indre sirkelbajonetten under den første formprøven. Etter deb ...Les mer »

  • Blue light arm scan
    Innleggstid: Jun-02-2021

    Vi utfører inspeksjon av blått lys for å danne, forme og knivegge deler, og gir kundene 3D-inspeksjonsrapporter. Kvaliteten og nøyaktigheten av verktøyet er blitt betydelig forbedret.Les mer »

  • Stainless steel products
    Innleggstid: Mai-24-2021

    AT = 8,0 rustfritt stålmateriale eksportert til USA, stansing 5,3 mm innvendig, kundeforespørsel lyst belte, vi brukte 16 mm diameter T-stempel, 5,3 mm delelengde 7,5 mm for å møte kundenes behov, nå 50 000 per måned. Stykker er i produksjon for kunder . Vi laget ...Les mer »

  • Aluminum products
    Innleggstid: Mai-20-2021

    T = 0,9 for aluminiumsprodukter. Kunden ba om mellomstripen. Stripen var ustabil da vi først prøvde verktøyet. Metoden for å legge til en bred stripe av materiale for å oppnå kundens tilfredshet ble oppnådd. Nå har verktøyet begynt å prøve og prøve ...Les mer »

  • The lock tongue products
    Innleggstid: Mai-20-2021

    Han lås tungeprodukter som er sendt til USA har kontinuerlig produsert 300 000 stykker for kunder, og de nåværende formene og produktene leveres til kundene for produksjon. Vi brukte 5 uker på å lage verktøy, 2 uker på feilsøking og 1 uke på produksjon ...Les mer »

  • hardware luggage handle products and home appliances products
    Innleggstid: Mai-11-2021

    Dette er en verktøymateriellriste for maskinvarebagasjehåndtaksprodukter og hvitevarer. Produktene injiseres i USA. Under moldproduksjonen påførte vi TICN-beleggbremser på støpeformende deler og slag for å forbedre slitestyrken under produksjonen. Kommisjonen ...Les mer »

123 Neste> >> Side 1/3